Faceți căutări pe acest blog

joi, 7 ianuarie 2010

Te-am iubit, fraiere...


Azi mi-am dat seama ca trebuia sa spun PA-ul asta de mult. Chiar nu merita sa-mi bat capul cu asta, sa-mi pese in vreun fel. E deja absurd ce sa intampla. Mie-mi pasa, tie pfff. Eu imi bag picioarele de mult dar totusi n-am renuntat, tu spui "nu" si ma stresezi cu fiecare ocazie.
A zis moldoveanca mea, daca te-ai fi obosit sa te uiti, a zis ca e timpul sa-si ia asta al ei, hainele de la ea. Are o cutie. Stii de ce mi-am adus aminte acum? Ai si tu una, fa bine si vino s-o iei, n-o sa aibe viata lunga. Asta nu e cutia cu lucruri materiale, pe-aia ti-am dat-o de mult, aia-l ascunde si pe Mishuka. Nu-l mai vreau inapoi nici pe el, chiar n-am nevoie de Mishuka. Am sa scriu povestea aia cu alt personaj. Sa revin la cutie, e una simbolica. Dar sa vii sa o iei. Si-ti dau si rolele pe care nu m-ai invatat niciodata sa merg, prajitura cu Android-ul din bomboane oranje, pe care ti-am facut-o cand tu ai fost o jigodie. Sa-ti iei si toate pozele de pe desktop, din folderul ala cu noi, si toate resturile de amintiri pe care le-ai lasat printre lucrurile mele, sa-ti iei si iarba din fiola si cartea cu vampiri. Nici n-am avut nevoie vreodata de cartea aia sau de vreun rand din ea, am citit-o pentru tine. Si tu ce-ai facut? Un mare nimic. Azi chiar am renuntat la tine si la noi, ca prieteni sau ca ce am fost. Mi-a ajuns, m-am plictisit sa ma invart in jocul asta stupid. Te-am iubit fraiere, chiar te-am iubit. Si cel mai probabil n-o sa te mai iubeasca absolut nimeni la fel, stii de ce? Fiindca eu te-am cunoscut inainte sa devi ce esti acum... si ce esti acum stii deja, nu e nevoie sa-ti mai spun.
Te-am iubit fraiere, si la un moment dat chiar mi-a parut frumoasa treaba asta. Mi-a parut.
Buuun, si stiu ca te scoate din minti ca fac asta dar stii ce? Chiar nu-mi mai pasa de ce crezi tu. HA HA HA Chiar nu mai am nicio intentie sa te multumesc.
M-am saturat sa-ti fiu alaturi cand ai nevoie de a hug, sa-ti spun bravo cand ai nevoie de incurajari. M-am saturat si sa-ti acopar spatele cand dormi, sa nu-ti fie frig, si m-am saturat si sa-ti acopar spatele cand nu dormi si faci de-ale tale si astia toti te critica. La ce bun sa-ti iau apararea daca tu esti asa slab si nu faci nimic, la ce bun sa te ajut daca esti atat de egoist incat nu vezi cat te ajut.
Ah,. si mersi pentru ajutor. Chiar m-ai ajutat, nu eram ironica. Doar ca nu pana la capat...asa ca mersi pentru ajutor...da, sunt ironica acum. Daca nu duci o treaba pana la capat mai bine nu te bagi deloc.
Si mai vroiam sa-ti spun ca te-am mintit. Cu 1000 de chestii. Si te-am mintit tot pentru tine, sa nu te doara, sa-ti fie bine. Dar ghici ce? NO MORE !
No more I love u's...no more Mikemello, no more nimic...Mikemello a murit de mult si de asta de-acum nici nu-mi pasa. Ah, si sorry ca nu ti-am spus mai devreme ca I'M OUT!
...for guuud

3 comentarii:

  1. Sa nu-ti para rau...daca nu i-ai spus-o inseamna ca a meritat...ca ceva v-a legat.Stii cum se spune:"nu plange ca s-a terminat,bucura-te ca s-a intamplat".

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu se pune problema. A meritat, si faptul ca a fost e cel mai bun lucru pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. De acord cu tine,stiu ce inseamna sa te dezamageasca cineva...am trecut si eu prin asa ceva,toti,toate trecem...

    RăspundețiȘtergere