Faceți căutări pe acest blog

marți, 12 ianuarie 2010

Eram mici si prosti si ne multumeam cu putin

Stii ce bine ma simt azi? Habar n-ai! Am asa o stare de bine, chef sa vorbesc. As fi avut si chef  sa beau o bere intr-un bar, sa fie karaoke si sa ascult oameni beti cantand. Doar atat. Ah, si as vrea si o tigara. Mentolata . Si daca se poate as vrea sa fie Guns, Sweet child... Atunci as canta si eu, asa, varza, ragusita si fara ureche muzicala...cum pot. Dar as canta pana m-ar lasa vocea de tot, pana n-ar mai iesi nici un amarat de sunet. As fi avut chef si sa ma plimb. Sa ma plimb noaptea in Cismigiu, pe la 3 cand nu mai e nimeni, cand bate vantul tare tare tare de tot si doar vreo doua-trei-zece ciori mai bantuie copacii. Si as aprinde brichete cu lanterne si le-as baga in manusi de plastic si le-as scufunda in apa aia murdara, sa vad pestii si mormolocii cum trec. Par niste fantome mici, serios. Si apa aia verde pare ca o lume a spiritelor. Am mai facut asta odata, de muuult, eram cu fetele pe strada Londrei si am zis: Hai in Cismigiu! Si ne-am dus, asa, de capul nostru. Am fumat o tigara, am aprins brichetele, ne-am jucat si le-am scos dupa. Noi nu murdarim nimic.
Si as mai vrea si ziua aia perfecta inapoi. A fost o zi in care m-am dus la Mihaita si a fost fun. Habar n-am ce am facut dar stiu ca a fost ok. Eram mici si prosti si ne multumeam cu putin. Si apoi ne-am dus la moldoveanca asta a mea si au venit si fetele.  Stiu ca eram noi 5 si 4 purtam culori in obraji. Si a fost o zi perfecta. Am facut poze, poze pe care le iubesc. Cu noi si atat. Fara nimic fals, doar noi. Mancand, vorbind, stand pur si simplu. Am un moment de-atunci in alb si negru, pe usa. Imi pare rau doar de-atat, n-o sa mai fie niciodata. Eram mici si prosti toti si ne multumeam cu putin. Mancam Rolton si sfecla rosie si salata cu ton si eu fumam o tigara de la Miha si el se supara ca fumez. Dar ne trecea repede. Si aveam multe planuri, toti. Eram mici si prosti si ne multumeam cu putin. Si in alta zi, ca asta, doar ca eram mai putini, am desfacut hainele si ne-am jucat si el ne-a facut poze. Stiu ca n-aveam voie sa fac dezordine..HA HA ,tot am facut.
As mai vrea o zi ca asta. Perfecta. Sa fiu iar cu oamenii astia, sa fie si ei la fel, sa nu stiu ce e aia dezamagire, ce e ala pacat. Imi pare rau doar atat... ca n-am spus mai mult TE IUBESC. Fiecaruia in parte.

5 comentarii:

  1. ce frumos Livia...foarte frumos....Si intalnirea aia dintre noi cand va fi?...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de curand doar ca acum sunt prinsa cu facultatea. Am prediploma in 2 saptamani si deja am intrat in panica. :-S

    RăspundețiȘtergere
  3. pe măsură ce creştem de dorim mai mult nu?
    succes cu diploma :)

    RăspundețiȘtergere
  4. nicio problema. stai linistita. e timp.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Măi, roşcato, post-ul ăsta aduce niţel a Salinger sau măcar a Truman Capote din "Harfa de iarbă". Îmi placi.

    RăspundețiȘtergere