Faceți căutări pe acest blog

joi, 3 septembrie 2009





A trecut vara si cum ma asteptam n-am facut nici macar 10% din ce vroiam sa fac,
dar am facut totusi unele lucruri.
Am fost la Sibiu, in cele din urma, auzisem atatea lucruri despre orasul asta.
Mi-a placut, e altceva, e un loc pe gustul me, cu istorie si cladiri vechi si un farmec aparte.
Am fost la tara si a fost mai mult decat ok. Am baut, am fumat, am povestit, am facut gratar la 4 dimineata, ne-a prins o furtuna pe sosea, mi-a intrat tarana in ochi, am retrait o noapte de poveste, ca atunci cand eram mica si ma abandonau ai mei cu lunile acolo. Am ras, am asistat la despartiri, impacari, certuri mici si mari, dar toate amuzante.A fost exact asa cum ma asteptam. Am stat la discutii pe pietre de mormant, aceleasi pe care ma jucam acum 10 ani, ne-am batut cu apa, am chemat ploaia, ne-am copt la soare si ne-am umblut de praf facand curat intr-o casa de chirpici in care n-a mai calcat nimeni de cateva luni.
Am fost la mare, am fost in Vama, am dansat pe plaja, am baut o bere in Stuff, am intrat in mare la 12 noaptea, am ras, m-am ofticat, am bocit, am alergat valuri...ce vaaaluri. Valuri mari cu creasta, fara creasta, valuri pe care le simti inainte sa apara, care te trantesc sau te lovesc de pietre, m-am incalcit in alge, mi-am incretit parul de la atata sare, m-am bronzat, am stat sub umbrela, apoi sub un cort improvizat, am vazut o meduza, am fost la Folk You.
M-au invatat baietii sa joc table si i-am batut, am jucat sah si am cam pierdut, am invatat sa joc poker si am trisat.
Am fost la munte fara sa vreau si mi-au inghetat picioarele in papuci. Ne-am pornit intr-o noapte spre Ploiesti sa vedem o ploaie de stele si am ajuns la Sinaia si de acolo mai sus. Baietii au facut "poze", eu am inghetat pe langa ei, dar mi-a placut. Si am dormit in masina la intoarcere, n-am apucat sa spun "papa, munte, see ya!" Am sa-i spun cu prima ocazie.
Pana la urma nu a fost o vara pustie, dar parca n-am simtit ca am facut multe.
Mi-am pierdut niste prieteni vara asta, sau daca i-am pierdut de tot nu stiu inca, poate ca nu, dar pentru o luna sau mai mult n-au mai fost.
Am castigat alti oameni, cat de castigati sunt nu stiu inca, dar banuiesc ca sunt.
Cat despre planurile mai seriose...n-au prea fost. O sedinta foto, foarte misto, mai mult decat multumitoare, cateva chestii scrise, nu tot atat de "faine", nici un soft nou, nici vechi...
Photoshop-ul se incapataneaza si nu vrea si nu vrea sa lucreze cu mine.
In schimb m-am uitat la seriale... multe seriale. Unele foarte misto, altele mai putin...
Tot a fost o vara lenesa...cred ca vara e lenesa, nu numai noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu